Koronavirustilanteesta johtuvat ohjeet ja rajoitukset löytyvät Koronavirusohjeet 1.6.2020 alkaen otsikon alta

MÄNTSÄLÄN JÄÄHALLI

JÄÄHALLIEN "ECOMERSU"

Mäntsälän jäähalli on rakennettu vuonna 2003 ja otettu käyttöön saman vuoden syyskuussa. Hallin suunnittelussa etsittiin ratkaisuja, joilla saatiin monikäyttöinen, energiataloudellinen sekä käyttäjäystävällinen ja kaikin puolin edityksellinen kokonaisuus. Tekniikan tasoon ja energiatehokkuuteen suunnittelussa panostettiin runsaasti. Tavoitteeksi asetettiin äärimmäisen taloudellinen käyttö- ja hankintakokonaisuus.

TOKMANNI-AREENA

Tokmanni konserni ja Mäntsälän Jäähalli Oy tekivät vuonna 2007 kolmevuotisen markkinointi- ja yhteistyösopimuksen jota myöhemmin jatkettiin vuoteen 2015 asti. Samalla Mäntsälän jäähalli nimettiin Tokmanni-Areenaksi.

MUKAVA JA VIIHTYISÄ

Tokmanni-Areenan käyttäjät arvostavat ilmavaa ja viihtyisää sisätilaa. Korkealle kohoavan katon sisäpinnan akustiset ominaisuudet onkin koettu mielyttäväksi konserteissa, kenttäkuulutuksissa sekä valmennustoiminnassa. Runsaalla puun käytöllä ja herkullisen keltaisella värillä sisätilaan on saatu arvokas ja lämmin tunnelma. Tokmanni-Areena mahdollistaa isojenkin tilaisuuksien järjestämisen, sillä käytössä on 500 katsomopaikkaa sekä tilaa itse tapahtumalle noin 1800 neliötä. 

KAHVIO JA KOKOUSTILAT

Toisen kerroksen kahvion viisikymmentä asiakaspaikkaa tarjoavat mukavan ympäristön seurata hallin tapahtumia. Kokoustilat kolmellekymmenelle hengelle on yhdistettävissä kahvioon.

TEHOKASTA MAINOSTILAA

Tokmanni-Areenalla vierailee vuosittain yli 90.000 ihmistä ostavimmista ikäluokista. Mainospaikka Tokmanni-Areenalla vetoaa suuriin tunteisiin, kohdistuen samalla alentavasti harrastajilta perittäviin käyttömaksuihin.