Tilat

Mäntsälän jäähalli

mantsalanjaahalli kahvioMäntsälän jäähallin käyttäjät arvostavat ilmavaa ja viihtyisää sisätilaa. Korkealle kohoavan katon sisäpinnan akustiset ominaisuudet onkin koettu miellyttäviksi konserteissa, kenttäkuuluituksissa sekä valmennustoiminnassa. Runsaalla puun käytöllä ja herkullisen keltaisella värillä sisätilaan on saatu arvokas ja lämmin tunnelma.

 

 

 

 

Käyttömukavuus

mantsalanjaahalli aitiotHarjoitusolosuhteisiin on kiinnitetty erityistä huomiota, kaukalon koko on 56 x 26 metriä, pelaaja- ja rangaistusaitiot sijaitsevat SJL:n sääntöjen mukaan eri puolilla kaukaloa. Luistinten teroitustila on pukuhuoneiden läheisyydessä, myös juomapullot voidaan täyttää hallin puolella. Toimitsija-aitio on katettu ja lämmitettävä.

 

 

 

 

 

 

 

 

mantsalanjaahalli pukuhuoneAlakerrassa on neljä tilavaa pukuhuonetta peseytymistiloineen, tuomareille omat pukeutumis- ja peseytymistilat, varusteiden kuivaus- ja säilytystilat, väestönsuoja sekä jäähallin valvomo. Pukuhuoneisiin on oma sisäänkäynti hallin päädystä, josta on lyhyt matka läheiselle pysäköintialueelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

mantsalanjaahalli varustekopitKatsomon alle on tehty jäähallia käyttäville joukkueille varusteiden kuivatus- ja säilytystilat. Tilojen lämmityksessä hyödynnetään kylmäkompressorien tuottamaa lauhdelämpöä.

 

 

 

 

 

Kahvio ja kokoustilat

mantsalanjaahalli kahvio2Toisen kerroksen kahvion 50 asiakaspaikkaa tarjoaa mukavan ympäristön seurata hallin tapahtumia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mantsalanjaahalli kokoustilatKokoustilat 30:lle hengelle on yhdistettävissä kahvioon. Myös yleisö WC:t sijaitsevat täällä, samoin kuin toimistotilat. Yläkertaan pääsee myös hissillä.

 

 

 

 

 

 

 

mantsalanjaahalli portaatMonipuolinen

Mäntsälän jäähalli mahdollistaa isojenkin tilaisuuksien järjestämisen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mantsalanjaahalli katsomoKäytössä on 500 katsomopaikkaa sekä tilaa itse tapahtumalle noin 1800 neliömetriä. Hallissa voidaan järjestää jääkiekko, kaukalopallo, rigette ja taitoluistelu tapahtumien lisäksi messut, näyttelyt, konsertit ja tanssit. Myös erilaiset koulutustilaisuudet ja kokoukset ovat mahdollisia. Hallissa voidaan myös pelata curlingia, rullakiekkoa, tennistä ja salibandyä.